Projekthundar sökes för Problemutredning

Nu söker jag projekthundar att jobba med under min utbildning till Hundpsykolog.

Jag söker hundar med stress, rädsla och/eller aggressions ”problem”.Vi börjar med att träffas och vi gör en intervju/utredning. Jag skapar sedan upp ett träningsprogram som vi jobbar med under en tid. För min utbildning behöver jag att vi jobbar tillsammans minst 8 timmar men målet är självklart att träningen ska ha gett ett önskat resultat så det kan ju ta lite längre tid från fall till fall.

Träningsprogrammet jag skapar samt efterföljande progress kvalitetssäkras av min handledare på HundensHus.Jag önskar att ha en intresserad projekthund med intervju/utredning redan under januari. Sedan ytterligare två under vår och sommar.

Fyll i en intresseanmälan på https://www.hundpsykolog.com/intresseanmalan/ eller skicka ett mail till tony@hundpsykolog.com om du är intresserad.

Valpkurs innan jul

Har du en valp, upp till 6 månader och vill passa på att gå en kurs innan jul. Jag har nu planerat in en sådan i Haninge Hundhall. Vi fokuserar på kontaktövningar, fokus samt koppelgående. Det blir även lite grundläggande inkallning och hantering.

Då denna kurs är en del av mitt examensarbete ges kursen till kraftigt rabatterat pris. Vi håller som sagt till inomhus och vi träffas 5 gånger à 1,5 timme per gång. Det blir mycket praktisk träning och lite bra teori att ha med sig vidare.

Jag vill ha 6 deltagare och det har redan kommit in anmälningar så passa på. Klicka nedan så ses vi.

Projekthundar sökes till min certifiering.

Till min certifiering som Hundinstruktör söker jag nu hundar, ekipage och kursdeltagare. Jag går en Hundinstruktörsutbildning på HundensHus och under hösten ska jag bli certifierad. Efter certifieringen till Hundinstruktör ska jag vidareutbilda mig till Hundpsykolog.

Till certifieringen för Hundinstruktör söker jag nu:

  • En hund över 6 månader för 5 timmars träning utav mig
  • En hund med hundägare för 5 timmars träning utav mig
  • Kursdeltagare till två kommande kurser 7,5 timmar per kurs, valp och eller allmänlydnad. Beroende på intresse så detaljeras kurserna därefter. En symbolisk kursavgift kommer att tas ut för att eventuellt täcka upp kostnad för hyra av inomhushall samt att jag vill se dedikerade deltagare som vill komma på kursen.

Hundar ska vara försäkrade samt att det är strikt hundägaransvar som gäller, precis som i samhället i övrigt. Hundar med ”problem” får vänta tills jag genomgått och certifierat mig till Hundpsykolog.

Kontakta mig gärna via mail, tony@hundpsykolog.com för intresse.