Projekthundar sökes till min certifiering.

Till min certifiering som Hundinstruktör söker jag nu hundar, ekipage och kursdeltagare. Jag går en Hundinstruktörsutbildning på HundensHus och under hösten ska jag bli certifierad. Efter certifieringen till Hundinstruktör ska jag vidareutbilda mig till Hundpsykolog.

Till certifieringen för Hundinstruktör söker jag nu:

  • En hund över 6 månader för 5 timmars träning utav mig
  • En hund med hundägare för 5 timmars träning utav mig
  • Kursdeltagare till två kommande kurser 7,5 timmar per kurs, valp och eller allmänlydnad. Beroende på intresse så detaljeras kurserna därefter. En symbolisk kursavgift kommer att tas ut för att eventuellt täcka upp kostnad för hyra av inomhushall samt att jag vill se dedikerade deltagare som vill komma på kursen.

Hundar ska vara försäkrade samt att det är strikt hundägaransvar som gäller, precis som i samhället i övrigt. Hundar med ”problem” får vänta tills jag genomgått och certifierat mig till Hundpsykolog.

Kontakta mig gärna via mail, tony@hundpsykolog.com för intresse.